نوشته شده توسط : رامبد

پكیج دیواری به دستگاهی کفته می شود  كه جایگزین موتورخانه مركزی شوفاژ شده و آب گرم مورد نیاز جهت تامین گرمایش محیط، به وسیله رادیاتورها و آب گرم بهداشتی جهت مصارف روزمره از قبیل شستشو، استحمام و غیره را فراهم می نماید.

در حال حاضر، پکیج نوع دیواری متداول ترین وسیله ایجاد گرمایش شوفاژ در سراسر دنیا است.

اشغال فضای کم ، ایمنی بالا ، مستقل بودن هر واحدمسکونی  امکان اعمال مدیریت بر هر واحد به صورت جداگانه از امتیازات این سیستم به سمار می رود که باعث شده استفاده از آن به صورت روز افزون گسترش پیدا کند .استفاده از دود کش های دو جداره یا کواکسیال این امکان را فراهم نموده که علاوه بر خروج دود ناشی از احتراق گاز هوای مصرفی دستگاه نیز از محیط خارج تامین شده و سطح اکسیژن محیط داخل کاهش نیابد .

پکیج دیواری که نوع فن دار آن از طرف استانداردهای معتبر مورد تائید است علاوه بر تامین گرمایش داخل محیط مسکونی یا تجاری توسط رادیاتورها یا فن کوئل ها ، آب گرم مصرفی بهداشتی فوری را نیز در اختیار مصرف کننده قرار دهد نکات نگهداری و تعمیر پکیج ایران رادیاتور را اگر یاد بگیریم به ما در بهره برداری از دستگاه پکیج خانه کمک می کند.

 

درصورتی که مکررا مجبور به استفاده از شیر پرکن جهت اصلاح فشار هستید ، احتمالا سیستم دارای نشتی است و قبل از ایجاد آسیب های جدی تر برای برطرف کردن این عیب از متخصص کمک بگیرید .

 

پس از شارژ آب مدار گرمایش ، عمل هواگیری را از تک تک رادیاتورها انجام دهید . برای این منظور پیچ هواگیری بالای رادیاتور را باز نمایید تا هوای ان کاملا تخلیه شده و اب به صورت پیوسته خارج شود .

 

پس از هواگیری مجددا فشار مدار از روی فشارسنج دستگاه کنترل شود .

اگر قرار است چند مدتی پکیج شما بدون استفاده بماند ، می توانید شیرآب سرد ورودی ( روی دیوار در، قسمت زیر دستگاه ) را ببندید و توسط سلکتور انتخاب فصل دستگاه را به حالت آماده به کارStandby) ) ببرید ولی دوشاخه برق را از پریز نکشید تا در مواقع لزوم سیستم ضدقفل پمپ و ضد یخ زدگی بتواند وظیفه خود را انجام دهد .

 

برای جلوگیری از آسیب های ناشی از نوسان برق که برد کنترل و سایر قسمت های الکتریکی را تهدید می کند ، بهتر آن است که از محافظ در ورودی برق اصلی دستگاه استفاده شود ولی حتما دقت نمایید که محافظ استاندارد و دارای سیستم ارت به کار ببرید.

 

هرازگاهی بدنه دستگاه را لمس کنید و درصورت داغ بودن غیرعادی به سرویس کار مجاز اطلاع دهید .

حداقل سالی دو مرتبه لوله دودکش دستگاه درحال کار را با احتیاط لمس کنید ، در صورتی که دودکش به اندازه کافی گرم نیست ، مسیر دودکشی ( تا روی بام ) را به دقت بازدید نمایید و از باز بودن و وجود کلاهک H مطمئن شوید . ( روش تست دقیق دودکش در پایان فصل اول همین کتاب شرح داده شده است ) .

 

تغییر رنگ سقف و دیوارهای اطراف پکیج شما نشانه نشت گازهای سمی به فضای داخل ساختمان است ( رنگ سقف و دیوارها به زردی گرایش پیدا می کند ) .

 

از قرار دادن هرگونه وسیله گرمازا ( سماور، اجاق گاز ، کتری برقی و… ) در زیر پکیج اجتناب کنید . دمای آب گرم مصرفی را به میزانی تنظیم کنید که نیاز به مخلوط کردن با آب سرد نداشته باشد . با این کار علاوه بر کاهش مصرف گاز ، در استهلاک دستگاه نیز به میزان قابل توجهی صرفه جویی می شود .

 

سروصدای اضافی و یا اشکالات رخ داده هرچند جزئی ، می تواند منجر به خسارت به قسمت های دیگردستگاه شود ، لذا هرچه سریع تر آنها را به اطلاع سرویس کار مربوطه برسانید .

ممکن است در برخی از ساعات شبانه روز دمای ساختمان شما زیاد باشد ، برای کم کردن دمای کلی ساختمان این کار را از طریق تنظیمات دمای دستگاه در روی پانل انجام دهید . کم کردن از طریق تمامی شیرهای رادیاتورها به پکیج ایران رادیاتور آسیب میزند ، مگر این که منظور فقط کم کردن یک اتاق یا ناحیه خاصی از ساختمان باشد . ( همه شیرهای رادیاتورها را باهم کم نکنید ) .

درصورتی که در ساختمان شما از سیستم گرمایش از کف استفاده شده ، حداکثر دمای قابل تنظیم برای گرمایش ۴۲ درجه سانتی گراد است .

 

اگر در فصل زمستان نیاز به استفاده طولانی مدت از آب مصرفی دارید ( استحمام یا شستشو ) ، هر ۲۰-۱۵ دقیقه یک مرتبه به مدت ۴-۳ دقیقه آب مصرفی را ببندید با این کار به دستگاه اجازه می دهید آب گرم را به رادیاتورها ارسال نماید و از افت دمای ساختمان جلوگیری می شود

 

درصورتی که پکیج شما در فضای آزاد ( تراسی ، حیاط ) نصب شده است وجود جعبه فلزی مخصوص ( کاور) بر روی آن الزامی است .

 

از فضای داخل کاور دستگاه برای نگهداری اشیا ، علی الخصوص مواد قابل اشتعال استفاده نکنید

حتی المقدور سعی کنید دمای آب مصرفی و گرمایش را تا مقدار حداکثر بالا نبرید .

درصورتی که به طور ناگهانی ریزش آب از قسمت زیرین پکیج آغاز شود ، احتمالا علت آن افزایش غیرمعمولی فشار آب مدار گرمایش است که یکی از دلایل آن کامل بسته نشدن شیرپرکن است ، در این حال با حفظ خونسردی مراحل زیر را انجام دهید :

 

روش های نگهداری پکیج ایران رادیاتور

۱- دوشاخه دستگاه را از پریز بکشید و شیر آب سرد ورودی دستگاه ( شیر شماره ۱ ) را ببندید .

۲- پس از قراردادن ظرفی ( برای جمع آوری آب ) در زیر دستگاه منتظر بمانید تا ریزش آب خاتمه یابد .

۳- به عقربه فشارسنج دستگاه نگاه کنید درصورتی که فشار ۳bar را نشان می دهد ، نشانه آن است که شیر اطمینان عمل کرده است .

۴- شیر پرکن دستگاه را به درستی ببندید .

۵- از طریق باز کردن شیر هواگیری یکی از رادیاتورها ( معمولا حوله خشک کن حمام ) فشار را تا bar ۱/۵ کاهش دهید .

۶- برای راه اندازی مجدد دستگاه عجله نکنید ، ابتدا قسمت های خیس را به دقت خشک نموده و سپس دستگاه را مجددا راه اندازی نمایید .

۷- در صورت تکرار این اتفاق سرویس کار را در جریان قرار دهید



:: بازدید از این مطلب : 230
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 مهر 1398 | نظرات ()